Review: Forever testbox

It feels like christmas!

SONY DSC

Dat was het eerste gevoel wat ik kreeg toen ik de testbox kreeg van Forever. Een doos vol met beautyproducten om uit te proberen. Met een dagcrème en een nachtcrème, shampoo en conditioner, hand&face wash en een tubbe tandpasta. Ik kon niet wachten met uitproberen. SONY DSC

Op Facebook kwam een oproepje voorbij met de vraag of iemand de testbox van Forever wilde uitproberen. Natuurlijk wilde ik dat. Gelijk een aanleiding voor een leuke blog.

Eerst maar even een uitleg over Forever. Forever is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1978 door Rex Maughan. Rex Maughan had de droom om de wereld te voorzien van een betere gezondheid en van kwaliteitsproducten. Hij ontdekte de kracht van Aloë Vera. Het binnenste deel van de Aloë Vera blad heeft een geneeskrachtige werking. Het helpt niet alleen bij huidverbranding maar bevat ook mineralen en vitaminen. Een krachtig plantje dus. Deze goede sappen van de plant worden verwerkt in hun huidverzorgingsproducten. Naast beautyproducten heeft Forever een groot assortiment bestaande uit supplementen, gewichtsbeheersing, cleanings, make-up, essentiële oliën.

Ik heb alle producten met plezier uitgeprobeerd. Er zaten een paar favorieten tussen maar ook een aantal minder succesvolle producten.

SONY DSCDe nachtcrème vond ik geen succes. De crème vond ik te dik en ik vond hem niet lekker smeren. De dagcrème vond ik wel fijn. Dunner en lichter waardoor ik niet het gevoel had dat ik een masker op mijn gezicht had.

 

 

 

SONY DSCDe shampoo en conditioner  vond ik fijne producten. De shampoo was licht schuimend en rook lekker. De conditioner zorgde voor een zacht effect van mijn haar. Na het wassen had mijn haar licht volume en voelde het zacht aan. Helaas heb ik snel last van shampoo en conditioners. Door mijn gevoelige hoofdhuid krijg ik snel last van irritatie en helaas tijdens het wassen voelde ik al jeuk op mijn hoofd. Deze shampoo en conditioner kan ik niet gebruiken door mijn gevoelige hoofdhuid. Wat ik erg jammer vind want ik vond de shampoo wel een fijn product.

 

De toppers uit de box vond ik de hand&facewash en de tandpasta. De hand&facewash rook lekker, was zacht en je had er maar weinig van nodig. Met natte handen op je gezicht masseren en je krijgt een zacht schuimende wash. Naspoelen met water en je gezicht voelt zacht en schoon aan. Erg lekker voordat je gaat slapen.SONY DSC

 

 

De tandpasta vond ik ook een topper. In eerste instantie stond ik raar te kijken. Er kwam een groene smurrie uit de tube. Ik had al gehoord dat je niet te veel op je tandenborstel moest smeren en dat klopte. Nog kleiner dan een doperwt. Beetje water erbij en poetsen maar. De smaak ik zacht mint met een vleugje Aloë Vera. Ik vond het echt fijn. Wat ook een voordeel is, is dat er geen fluoride in de tandpasta zit. Want er is nu gebleken dat fluoride helemaal niet zo goed is. Zelfs Wikipedia geeft aan dat het een giftige afvalstof is dat komt uit afval. Daar ga ik mijn vraagtekens wel bij zetten.SONY DSC

De producten van Forever zijn mij goed bevallen. Qua prijs en kwaliteitsverhouding zijn de de producten prijziger dan een gemiddelde beautyproduct uit de drogisterij. Je doet er wel langer mee want je hebt bij gebruik minder nodig omdat de concentratie hoog is. De Forever producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij distributeurs of via de internetsite: www.310002049059.fbo.foreverliving.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *