Lancering kookboek “Gezonde wereldgerechten” 22 oktober 2016 (opvolger van het succesvolle kookboek “Natuurlijk samen koken”)

De afgelopen maanden heb ik mogen meewerken aan het een prachtig kookboek. Met 12 andere auteurs hebben we van verschillende landen in de wereld gezonde wereldgerechten gemaakt. Deze zijn samengebonden in kookboek en dit boek zal op 22 oktober zijn release gaan beleven!

Op mijn site deel ik het officiële persbericht:

Het toppunt van gezelligheid is heerlijk samen koken en vervolgens samen tafelen. We eten graag buiten de deur, proeven van buitenlandse gerechten waarvan we nooit hadden verwacht deze zelf klaar te kunnen maken. We zijn allemaal dol op bijvoorbeeld de Griekse, Italiaanse, Mexicaanse of Japanse keuken. Wat is het geweldig dat je nu thuis veel van deze wereldgerechten, met een basis van gezonde ingrediënten, kunt creëren. Irene Lelieveld heeft met 12 experts op het gebied van gezonde voeding een nieuw kookboek samengesteld met gerechten uit de hele wereld:

Natuurlijk samen koken: Gezonde Wereldgerechten

kaft

Het is een prachtig gebonden boek met een frisse vormgeving. De 13 auteurs hebben samen meer dan 150 recepten samengesteld. Hun passie is onder meer te zien aan de mooie foto’s van de gerechten. Uitgangspunt van de auteurs is dat het allemaal bekende en smakelijke wereld- en vakantiegerechten zijn die eenvoudig en bovenal op een gezonde manier te maken zijn. De gerechten zijn in iedere keuken en met standaard keukengerei te maken. Alle recepten zijn bovendien vrij van koemelk, tarwe, geraffineerde suikers en E-nummers.

Het boek is een feest om te lezen en heerlijk om uit te koken. Maar het is ook een fantastisch cadeau, zeker voor de decembermaanden. Verder staan er tips in en mooie weetjes.

De 13 liefhebbers van gezonde voeding zijn, net als Irene Lelieveld zelf, geen professionele auteurs. Wel zijn ze allemaal deskundig op het gebied van gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Velen van hen hebben een eigen bedrijf in deze sector en een aantal werkte ook mee aan het eerste deel in deze serie.

Landen waaruit recepten zijn opgenomen in het boek “Gezonde Wereldgerechten”

Afrika (diverse landen) door Anne-Marie van Tol-Rodenburg

Amerika (midden) door Jolanda Versprille,

Australië door Mischa Hamers-Crins,

Engeland, een gezamenlijk hoofdstuk,

Griekenland door Marjo van Leeuwen,

India door Nanou van der Elst

Iran (Perzische keuken) door Annemie Moghaddam-Hazen

Israël door Naomi de Jong

Italië door Marjo van Leeuwen en Niels Gisbertz

Japan door Niels Gisbertz

Nederland door Irene Lelieveld

Mexico door Jaimy van Dijke

Scandinavië door Helma van der Linden

Spanje door Dorine Gerards

Turkije door Fatma Alakay

De boeklancering is op 22 oktober, wilt u hier graag bij zijn? U bent van harte welkom! We gaan heerlijk koken van 13.00-16.00 uur. De locatie is: Business center A2, Kookstudio ByMischa (Achter het van der Valk hotel Stein-Urmond), Mauritslaan 49, 6129 EL URMOND. U kunt zich aanmelden via Irene.lelieveld@home.nl

We hopen op zoveel mogelijk publiciteit!! Dus kom vooral!!!

recepten-foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *