Over mij

Hallo,

Welkom op mijn pagina. Wie ben ik? Ik ben Anne-Marie. Gek op koken en vooral op bakken van lekkers. Als klein meisje bakte ik al lekkernijen samen met mijn moeder in de keuken.

AM_Header_Filter

Maar van al dat lekkers en onrust in mijn lijf voelde ik mij niet lekker. Ik kon er nooit mijn vinger op leggen maar er was altijd maar die onrust. Een uitspraak die vaak deed: Ik zit niet lekker in vel. Ik kon alleen niet uitleggen waarom ik niet lekker in vel zat.

Na een uitgebreide zelfonderzoek ben ik er achter gekomen dat ik verkeerd at. Teveel koolhydraten en teveel geraffineerde suikers. Ook ben ik erachter gekomen dat ik het prikkelbare darmsyndroom heb waardoor mijn lijf moeite heeft met de verwerking van zuivel en tarwe. Mijn lijf gaf aan dat het genoeg was. Geen pijn en geen krampen meer na het eten.

Ik leef volgens de 80-20 regel. Ik eet 80% gezond en verantwoord en zo af en toe neem ik een onverantwoord tussendoortje. Gewoon omdat het anders niet vol te houden is.

Op dit moment volg ik een studie voor Voedingsdeskundige en heb ik de wens om mijn eigen praktijk te starten.  Na het behalen van mijn diploma wil ik graag mijn diensten aanbieden en het verwezenlijken van mijn droom, een eigen praktijk.

Via deze site wil ik laten zien dat je door middel van simpele maar gezonde ingrediënten ook lekkere gerechten kunt maken. Die guilty free zijn.

Goed voor je lijf en goed voor je humeur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *