Voedingsadvies

Heeft u last van overgewicht, ondergewicht, een voedsel intolerantie, allergieën, darmklachten, vermoeidheid of vage klachten die u niet kan verklaren en zoekt u daarvoor advies? Dan kan ik u van dienst zijn.  Als voedingsdeskundige kan ik u helpen bij uw klachten.

Samen gaan we kijken naar uw eetpatroon, uw levensstijl en zoeken we naar oorzaken en oplossingen.

Hoe ziet dit proces eruit?

We beginnen bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zoals het het woord kennismakingsgesprek al zegt maken we kennis met elkaar. Dit kan met een telefoongesprek maar kan ook aan uw keukentafel. Wat u het prettigst vind. Tijdens dit gesprek bespreken we uw klachten en leg ik uit wat mijn rol hierin kan zijn. Besluit u een samenwerking met mij aan te gaan, dan stuur ik u een anamneseformulier op en krijgt u van mij de opdracht om een eetdagboekje bij te houden en deze naar mij terug te sturen.

Daarna volgt het eerste consult. Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten. In dit consult bespreken uw eetdagboekje en de anamnese. Spreken we verwachtingen naar elkaar uit en bespreken we het doel met elkaar. Daarnaast voorzie ik uw van tips en trucs om aan de slag te gaan. U krijgt na dit consult van mij een plan van aanpak. Deze wordt gemaakt naar aanleiding van uw wensen/vragen en het doel dat word opgesteld.

Na het eerste consult volgen ongeveer 3 consulten waarin we de voortgang bespreken en het doel kunnen bijstellen of evalueren.

Prijzen:

  • Kennismakingsconsult                                                        gratis
  • Eerste consult, +- 60 min                                                   45 euro
  • Vervolg consult, +- 45 min                                                 35 euro

 

Van 1 maart tot en met 31 augustus is de praktijk gesloten in verband met zwangersschapsverlof. Vanaf 1 september zullen alle consulten weer worden afgenomen.